شما هم می توانید صفحه ای رایگان در اینترنت داشته باشید

در ابتدا ترجیحا غیر بلاگفا عضو شین چون هر روز محدودیت رو برای ایجاد کدهای تبلیغاتی بیشتر میکنه..البته ثبت نام در سایت های دیگه هم شبیه به اینه پس خوب یاد بگیرین!

آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا

اصول و مراحل کلی وبلاگ نویسی:

ایجاد وبلاگ در سایت بلاگفا:

سایت بلاگفا از جمله سایتهاییه که سرویس رایگانی رو برای ایجاد وبلاگ ارائه میده. بلاگفا دومین سرویس وبلاگ فارسی زبان است که روز به روز پیشرفت قابل توجهی داشته و هر روز به کاربران اون اضافه میشه.

معرفی سایت بلاگفا:

دلیل انتخاب این سایت برای ساختن وبلاگ سادگی کار و پرطرفدار بودن اون میان وبلاگ نویسان است. در این سایت ظرف مدت چند ثانیه میتونید یک وبلاگ برای خودتون بسازید. برای ورود به سایت کافیه آدرس: www.blogfa.com رو وارد کرده Enter رو بزنید.

عضویت در سایت بلاگفا:

اولین قدم برای داشتن وبلاگ عضویت در سایت بلاگفاست. برای این کار روی گزینه ایجاد وبلاگ جدید کلیک کنید. با این کار فرم ثبت نام برای شما باز میشه. که حاوی فیلدهایی است.

ـ استفاده از حروف فارسی در شناسه کاربری مجاز نیست.

ـ عنوان وبلاگ شما معرف شخصیت و طرز فکر شماست. در انتخاب آن دقت کنید.

ـ کلمه عبور یا همون Password نسبت به حروف کوچک و بزرگ حساس است.

ـ در نوشتن آدرس پست الکترونیتون دقت کنید. چون بعد از ارسال فرم عضویت نامه ای به ایمیلتون ارسال میشه تا Password و سایر اطلاعات وارده برای شما ارسال شود.

و فیلدهای دیگر را هم بنا به در خواست بلاگفا پر کنید و پس از قبول شرایط سرویس دهی روی دکمه قبول قوانین سایت و ایجاد وبلاگ کلیک کنید.

            عضویت در سایت بلاگفا

ورود به سایت:

در همان صفحه اول بلاگفا در قسمت سمت راست می تونید با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبورتون و سپس زدن دکمه ورود وارد مدیریت بلاگتان شوید.

                                             ورود به سایت

اکنون یک صفحه وبلاگ در این سایت به شما اختصاص داده شده که آماده ثبت نوشته هایتان می باشد. در شکل 3 ابتدا در کادر عنوان مطلب موضوع مورد نظر را وارد کنید. در کادر مرکزی نیز شروع به نوشتن یادداشت مورد نظر پیرامون همان عنوان مطلب موضوع نمائید. از آیکونهای ویرایشی بالای این کادر نیز میتوانید استفاده کنید. با کلیک روی صورتک خندان میتوانید سایر علائم احساسی را در متن نوشته هایتان بکار ببرید و... در نهایت روی دکمه ثبت مطلب و بازسازی وبلاگ کلیک کنید.

             

افزودن لینک در وبلاگ:

اگر بخواهید کلمه یا عبارتی از متن وبلاگتون رو به صفحه خاصی در وب لینک کنید کافیست پس ازانتخاب متن مورد نظرتون روی آیکون افزودن لینک کلیک کنید. با این کار پنجره ای مطابق شکل چهار باز میشود.

                        افزودن لینک

در کادر مربوط به این قسمت باید آدرس Url صفحه ای که می بایست لینک به آن ارجاع داده شود را تایپ نمائید.

افزودن تصویر به وبلاگ:

به علت اینکه عکسها فضای زیادی روی اینترنت اشغال می کنند بلاگفا و بقیه خدمات دهنده های وبلاگ به شما اجازه نمی دهند که روی فضای وبلاگ خود عکس ارسال کنید.

به دو صورت می توان تصویر را در صفحه وبلاگ جای داد:

1- قرار دادن تصویری دلخواه که در یک صفحه وب قرار دارد.

2- قرار دادن تصویری که روی صفحه وب هیچ سایتی نیست.

توضیح روش اول: عکسهایی که می خواهید به یادداشتها یتان اضافه کنید یا روی اینترنت هستند یا روی کامپیوتر شخصی شما. اگر عکس مورد نظر روی یک سایت و یک صفحه وب باشد کافی است روی آن راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب نمائید. اکنون تمام عبارتی را که مقابل( Address(Url با موس به دقت انتخاب کنید. روی عبارت انتخاب شده راست کلیک کنید و گزینه Copy را انتخاب نمائید. حالا به صفحه یادداشت ها بروید. در مکان مناسب که می خواهید تصویر درج شود کلیک کنید. سپس روی گزینه افزودن تصویر کلیک کنید. پنجره ای مطابق شکل پنج باز می شود. آدرس کپی شده را در کادر آدرس تصویر Paste کنید. با این کار عکس مورد نظر به یادداشتتان افزوده می شود. برای فایلهای Animation Gif می توانید همین کار را انجام دهید.

                  افزودن تصویر در وبلاگ

توضیح روش دوم : در یکی از لینکهای پایین توضیح داده شده است.

http://designed-template.blogfa.com/post-29.aspx

http://designed-template.blogfa.com/post-27.aspx

فرستادن یادداشت:

لازم به توضیح است که جهت صرفه جویی در وقت و هزینه در نگارش متن های طولانی و پر حجم ابتدا متن مورد نظر را در نرم افزار Word ویا Word Pad تایپ کرده و سپس در موقع باز شدن صفحه مدیریت وبلاگ و پیغام ها ( شکل3 ) متن مورد نظرتان را از محل اصلی Copy نموده و داخل صفحه پست مطلب جدید Paste نمائید. پس از اینکه متن خود را نوشته و تصاویر و متن های خود را اضافه کردید روی ثبت مطلب و بازسازی وبلاگ کلیک کنید. اکنون وبلاگ شما آماده است و می توانید آن را مشاهده نمائید.

گزینه (( مشاهده وبلاگ )):

با کلیک روی این گزینه ( شکل3 ) صفحه وبلاگ شما با الگوی پیش فرض سایت به نمایش در می آید. در این صفحه بازدید کنندگان قادر هستند با کلیک روی نظر بدهید نظرشان را در رابطه با مطلب شما بیان کنند.

گزینه حذف وبلاگ:

جهت حذف وبلاگ با تمامی یادداشت های آن کافیست پس از ورود به وبلاگ خود روی گزینه حذف وبلاگ کلیک کنید.

انتخاب قالب:

پس از اینکه یک وبلاگ برای خود ساختید می توانی به سلیقه خود یک قالب یا الگو یا Template از میان قالب های موجود در سایت انتخاب نمائید. برای این کار ابتدا روی گزینه انتخاب قالب وبلاگ کلیک کنید. در صفحه جدید الگو های مختلف را با نام آنها مشاهده می کنید. با کلیک روی دکمه انتخاب قالب می توانید الگوی مورد نظر را برای وبلاگ خود در نظر بگیرید. هر الگو دارای ویزگیهای خاصی است. با انتخاب الگوی جدید الگوی قبلی پاک شده و الگوی جدید جایگزین آن خواهد شد. پس از انتخاب قالب دلخواه جهت مشاهده وبلاگ خود روی گزینه مشاهده وبلاگ کلیک کنید.

ویرایش قالب:

برای ایجاد هر تغییری در شکل ظاهری وبلاگتان باید قالب آن را تغییر دهید. ممکن است هیچ کدام از قالب های آماده موجود نظر شمارا جلب نکند یا اینکه بخواهید لینک سایتها و وبلاگها دیگر را به وبلاگتان اضافه کنید. ( البته این امر در صورتی است که تمام سی پیوند شما که بلاگفا این امکان را برای شما قرار میدهد پر شده باشد ) و یا تغییرات دیگری در آن بدهید.

تنظیمات وبلاگ:

در این بخش همانطور که از نامش پیداست مربوط به تنضیمات وبلاگ از قبیل عنوان وبلاگ - نام نویسنده-شرح خلاصه - ایمیل نویسنده - ایمیل خصوصی - منطقه زمان - درباره وبلاگ و یا خودتان و.... می باشد و همچنین در این بخش می توانید تعداد پستهای نمایش داده شده در وبلاگتان را مشخص کنید.

مدیریت پیوندها:

بلاگفا این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده است که هر کاربر می تواند سی لینک را به وبلاگ خود بدون گذاشتن کد و یا تغییر در قالب اضافه کند.

              مدیریت پیوندها در بلاگفا

http://www.designed-template.blogfa.com/post-35.aspx از اینجا کپیش کردم!

اینم سایت های دیگه که از طریقشون شما هم می توانید صفحه ای رایگان در اینترنت داشته باشید:


۱.میهن بلاگ


2.پارسی بلاگ


3.بلاگفا:


4.آذر بلاگ:


5.PersiaBlog:


6.بلاگ اسکای:

و...




توضیحاتی در مورد فروتل

http://www.frotel.com/ads-reg.php?moarref=3655


سلام دوستان امروز میخوام یکیم بیشتر  در مورد فروتل بهتون بگم

اول اینکه عضو فروتل بشن۵۰۰۰ تومان هدیه به حسابتون ریخته میشه

پس بشتایبن عضو پولدارا بشین!

 برای ساده ترین روش کسب درآمد در فروتل فقط کافیه یه وبلاگ ساده داشته باشن که طریقه ساختشو براتون گذاشتم(به موضوعات خیره شوین!!)


حالا توضیحات:

http://www.frotel.com/ads-reg.php?moarref=3655

 لینک بالا لینک طلائی خاص منه(البته این لینکو بعد ثبت نام بهتون میدن..آخه واسه هرکی متفاوته!) و هر کس بر روی آن کلیک کند و یا از طریق آن به عضویت سیستم کسب درآمد از فروتل در بیاید ، شما در مبلغ پورسانتهای وی سهیم خواهید بود . روشهای تبلیغ این لینک طلائی در پایین همین صفحه آمده است.
سیستم کسب درآمد مادام العمر ، آسان ترین روش برای کسب درآمد در سیستم فروتل می باشد، کافی است شما معرف شخصی باشید که محصولات فروتل را تبلیغ و به فروش می رساند و شما 7 درصد از پورسانت تعلق گرفته به این شخص را برای همیشه دریافت خواهید کرد و هر چه تعداد این افراد معرفی شده از طریق لینک طلائی شما بیشتر باشد درآمد شما بالاتر می رود.
با دعوت و عضو کردن دیگران در پورسانت آنها شریک شوید و به منابع درآمد دائمی از فروتل دست پیدا کنید.
به صورت نمونه اگر 100 تبلیغ کننده از طریق شما عضو سیستم فروتل شوند و به طور میانگین 80 هزار تومان ماهیانه از ما پورسانت دریافت نمایند 560 هزار تومان ماهیانه به حساب شما واریز خواهد گردید و نکته مهم هم همین است که شما فقط آنها را به عضویت در سیستم کسب درآمد از فروتل تشویق کرده اید و بعد از عضویت همکار از طریق معرفی شما ، شما دیگر هیچ کاری هم انجام ندهید از درآمد همکارتان سهم خواهید داشت.

    روش کار :

1) تنها در صورتی به شما 7 درصد تعلق خواهد گرفت که صرفا از طریق لینک زیر شخص معرفی شده عضو سیستم ما شود :

http://www.frotel.com/ads-reg.php?moarref=3655



2) در این روش کسب در آمد از فروتل، نیاز نیست شما صاحب سایت یا وبلاگ باشید و یا برای محصولات ما تبلیغ نمایید فقط کافی است عضو سیستم فروتل باشید و از راه های مختلف مانند ارسال ایمیل، اس ام اس ، معرفی از طریق کاغذ و بروشور ، تبلیغ بین دوستان و اقوام ، تبلیغات در روزنامه ها و مجلات و اینترنت و استفاده از امکانات ، راهنمائی ها و آموزشهای تیم بازاریابی فروتل در همین کنترل پنل عضویت خودتان در فروتل و ... سیستم را به دیگران معرفی نمایید و آنها از طریق لینک شما که در مورد 1 بیان شد عضو سیستم ما شده و برای محصولات ما تبلیغات نموده و به فروش رساند. سیستم درصدی از فروش را به عنوان پورسانت به حساب بازاریاب واریز و درصدی را به حساب معرف منظور خواهد کرد. 3) پورسانت شما تا « یک سطح » قابل محاسبه و پرداخت است، در صورتیکه شخصی که شما معرفش بوده اید افرادی را عضو سیستم فروتل کرد شما سهمی از آن نخواهید داشت و شما فقط در درآمد افرادی که مستقیماً توسط شما معرفی شده اند شریک هستید. و این سیستم کسب درآمد به هیچ وجه مطابقتی با سیستم هرمی و زیر شاخه ای ، ماتریسی و... ندارد و و ما هیچ گونه پولی از شما نمی گیریم و خدمات ما برای شما کاملاً رایگان است. 4) درآمدی که از این طریق کسب می کنید علاوه بر درآمدی است که از طریق فروش محصولات ما بدست می آورید و می توانید از هر دو روش یا یکی از اینها برای کسب درآمد از طریق فروتل اقدام نمایید.

 

خوب تا اینجای کار چطور بود.

کمی سخت به نظر میرسه.

سایتهای فروشگاهی بازهم موجود است ولی من برای شروع فروتل را توصیه میکنم. چون سیستم آموزش قوی دارد.

  لینک طلایی برای عضو شدن در فروتل<----


با سلام
مدیریت تبلیغات فروتل
شما را به عضویت در « سیستم کسب درآمد از فروتل » دعوت کرده است.
((www.Frotel.com))

اینکار می تواند علاوه بر کار اصلی شما درآمدی شاید بالاتر از آنرا به همراه داشته باشد.
معرفی یک شغل جدید و آسان بدون هزینه ، با صرف درآمدی مطمئن در سیستم کسب درآمد از طریق فروتل را تجربه کنیدکمترین زمان و با درآمد بسیار مناسب
شرکت فروتل از تمامی علاقمندان به شیوه های جدید و آسان کسب درآمد دعوت به همکاری کرده است. کار با فروتل هیچگونه هزینه و خرجی برای شما ندارد. فروتل امکانات جالبی برای اشتغال و کسب درآمد طراحی و فراهم آورده است ، استفاده از این امکانات تخصص خاصی لازم ندارد و با صرف کمترین زمان می توانید ماهیانه درآمد بالائی به دست بیاورید و حتی با استفاده از تکنیکهای خاص کسب درآمد از فروتل ، شما می توانید با اندکی کار موقت ، به صورت مادام العمر از فروتل پول دریافت کنید و دائمی از فروتل عایدی خواهید داشت.
در بخشی از این سیستم به ازای هر کلیک با کد شما مبلغی از 100 تومان 100 هزار تومان به حساب شما واریز خواهد گردید


آدرس ورودی پنل کسب درآمد از فروتل :  اینجا